Συνεντευξεις

"Εργαζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση του Δ.Α.Κ Τρίπολης" (ηχητ.)

Συνέντευξη στον arcadia 938 παραχώρησε στις 24 Μαΐου 2018, o Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, κ. Θεόδωρος Καραλής.

 

Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε σε πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών που θα υλοποιηθεί τους θερινούς μήνες, ζητώντας από τους δημότες της Τρίπολης να διενεργήσουν εγκαίρως τις απαραίτητες διαδικασίες εγγραφής των παιδιών τους.

 

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως μπαίνει στην τελική ευθεία η αλλαγή, ουσιαστικά, της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης, ενώ δήλωσε πως είναι πρόθεση του Δήμου να αποκατασταθεί και το ταρτάν του στίβου, ένα έργο για το οποίο έχει αποσπαστεί προφορική υπόσχεση για την χρηματοδότησή του από πρόγραμμα του αρμόδιου Υπουργείου.

 

Μάλιστα, ο κ. Καραλής ανέφερε πως, εφόσον υπάρξει ικανή εξοικονόμηση χρημάτων μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας για το έργο που αφορά το ταρτάν, ο Δήμος σχεδιάζει να προχωρήσει στη δημιουργία και ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των τοπικών σωματείων.

 

Aκούστε τι είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.