Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Πασχαλινοί λαγοί: Τρίπολη vs Aττική, σημειώσατε..

Αναφερόμαστε αποκλειστικά στην αισθητική σύγκριση μεταξύ..Πασχαλινών λαγών!

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, αυτός της Τρίπολης- δεξιά- είναι, σαφώς, πιο συμπαθητικός και σίγουρα λιγότερο..δαπανηρός από τον αντίστοιχο της Περιφέρειας Αττικής, που  βρίσκεται στ' αριστερά.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως η "αφαιρετική" διάθεση αλλά και η "arte povera" αίσθηση που "διαπνέει" την αρκαδική βερσιόν είναι, στα "σημεία", ανώτερη από την εμφανέστατα ψευδο-παιχνιδιάρικη και, ολίγον, "φοβιστική", μαξιμαλιστική βερσιόν της Αττικής.

Οπωσδήποτε, τα δυο "concept" - αλλά και "budget"- στολισμού για την περίοδο του Πάσχα δεν μπορούν να συγκριθούν, αυτό, όμως δεν σημαίνει πως, ενίοτε, η όποια σύγκριση μεταξύ μεμονωμένων στοιχείων δεν μπορεί να "βγάζει" νικήτρια την πρωτεύουσα της Αρκαδίας απέναντι στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.