Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

ΚΙΝ.ΑΛΛ.: Τελευταία ευκαιρία..;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει νέα "πνοή" στην Κεντροαριστερά, κατά την ταπεινή μου άποψη

Βέβαια, το ίδιο ίσχυε και κατά τις προηγούμενες εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ., αλλά, όπως φαίνεται, κάποιοι πρέπει να δουν μπροστά τους τα "Τάρταρα" της πολιτικής "ανυπαρξίας" για να έρθουν στα συγκαλά τους..

Ο κ. Ανδρουλάκης είναι ο μόνος που, δυνητικά, θα μπορούσε να επαναφέρει την Ελληνική Κεντροαριστερά εκεί που πρέπει να είναι.. Επίσης, φρονώ, πως δεν είναι καθόλου "μονολιθικός" και, λόγω της τεράστιας εμπειρίας που διαθέτει στα "γραφειοκρατικά" λόμπι της Ενωμένης Ευρώπης, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να κάνει αντίστοιχες κινήσεις και εσωτερικώς..

Δηλαδή, να βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινής "λογικής", προκειμένου να υπάρξει, τουλάχιστον, ένας έλεγχος της ασαφούς και πρόχειρης νεοσυντηρητικής λαίλαπας- η οποία "τρέφεται" από τις αποτυχίες, τις "εκπτώσεις", τους "φατριασμούς", τους "ερασιτεχνισμούς", την "χαλαρότητα" και τους ανόητους "μαξιμαλισμούς" της περιόδου 2015-2018..

Με δεδομένο πως η "λαίλαπα" αυτή φαντάζει "λογική" και "αναπόφευκτη" για πολλούς Έλληνες, οι οποίοι διατελούν, φυσικά, παντελώς άσχετοι, όσον αφορά την ουσία του πολιτικού γίγνεσθαι- και των σχετικών διαγκωνισμών- όπως αυτό διαμορφώνεται στην Ενωμένη Ευρώπη του σήμερα. Ένα "γίγνεσθαι" που ο κ. Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας πολιτικός που ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει, τι θέλει να επιτύχει και, κυρίως, είναι "κυνικά" ρεαλιστικός.. Πράγμα το οποίο είναι πολύ θετικό, ακριβώς στο πλαίσιο της Ένωσης. Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε οι ίδιοι, σε μια "τυχαία" και "διεκπαιρεωτική" εκδήλωση στην Τρίπολη, παλαιότερα..

Νομίζω πως, με οιοδήποτε τρόπο κι αν διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, θα πρέπει να επιλεγεί ως "Πρόεδρος".. Και, νομίζω, ότι και πολύ σημαντικά άτομα του χώρου, συμφωνούν.. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι πιο "κοντινό" μπορείτε να βρείτε στις ιδέες, πρακτικές και αντιλήψεις του "κλασσικού" Πα.Σο.Κ.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.