Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

΄Ένα ανθρώπινο "δράμα": Χωρίς Aston Martin λόγω πανδημίας..

Αντιδήμαρχος "νοσταλγεί" το σπίτι του στη Γερμανία και τις βόλτες με την Aston Martin..

O συγκεκριμένος αιρετός δραστηριοποιείται στο Δήμο Αθηναίων ή, μάλλον, αν κρίνουμε σύμφωνα με την επαφή που δείχνει να έχει με την πραγματικότητα, στον πλανήτη..Tατουίν!

Τη στιγμή που καταγράφονται- Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2020- 121 νεκροί λόγω της πανδημίας και οι Ελληνικές πόλεις έχουν γίνει "πόλεις- φαντάσματα" ελέω πανδημίας και προστίμων, ορισμένοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν πόσο προκλητικοί γίνονται με τη συμπεριφορά τους..

Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για "υποκρισία"..Έτσι αισθάνονται οι άνθρωποι, έτσι δρουν..Άλλωστε, κανείς δεν πίστεψε ποτέ το "παραμύθι" περί του "όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση"..

Η κρίση θα ξεπεραστεί, κάποια στιγμή, αφήνοντας πίσω της μεγαλύτερες ανισότητες, πολλούς ανθρώπους κατεστραμμένους οικονομικά και πολλούς, επίσης, πρακτικά αλώβητους.

Όχι, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε ανθρώπους όπως αυτόν της φωτογραφίας για "υποκρισία"..Για "αναισθησία, ανοησία και αναλγησία", ναι..Όπως και για "ακαταλληλότητα", σε σχέση με την κατάληψη θέσεων σε οιοδήποτε Θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.