Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Στον... αέρα τα πάρκινγκ του δήμου Τρίπολης!

Νέα απόρριψη από την Αποκεντρωμένη, σχετικά με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης...

Αυτή τη φορά, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε την παράταση των μισθώσεων για χώρους στάθμευσης, που είχε πρόσφατα εγκρίνει, κατά πλειοψηφία, το συμβούλιο της Τρίπολης!

 

Όπως αντιλαμβάνεστε, μετά από αυτή την εξέλιξη, τόσο ο κανονισμός ελεγχόμενης στάθμευσης όσο και η κυκλοφοριακή μελέτη, που αφορούν το κέντρο της πόλης, μένουν στον..."αέρα"!

 

Αναμένεται η αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία, δυστυχώς, φαίνεται πως έχει μια δυστοκία ως προς τη νομιμότητα ή την τυπική, αν θέλετε, νομιμοποίηση των αποφάσεών της, με αποτέλεσμα η μια μετά την άλλη να απορρίπτονται απ' τις κρατικές υπηρεσίες.

 

Σε προηγούμενη περίπτωση, η δημοτική αρχή απέδωσε αυτή την κατάσταση σε μεμονωμένη περίπτωση υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης...Τώρα, άραγε, που θα αποδώσει τη νέα απόρριψη...;

 

Γεγονός παραμένει πως δεν είναι δυνατό να μη γίνεται τίποτε ουσιαστικό στην πόλη, επειδή απορρίπτονται οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων!

 

Το φαινόμενο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και, σίγουρα, προκαλεί πολλές απορίες..

 

Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε είτε με πρωτοφανή ανικανότητα είτε με καινοφανή αδιαφορία είτε με ύποπτες παραλείψεις είτε με ανοίκειες μεθοδεύσεις...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.